Gaëlle De Groote bij een van de badjes waar de baby’s, zoals ons dochtertje, een sessie hydrotherapie kunnen meemaken.
Volledig scherm
Gaëlle De Groote bij een van de badjes waar de baby’s, zoals ons dochtertje, een sessie hydrotherapie kunnen meemaken. © Mathias Mariën

UITGETEST. Met dochterlief naar Baby Wellness Brugge, een zaak die na twee jaar al fors uitbreidt: “We willen ouders én hun kindje een unieke ervaring aanbieden”

BruggeOp zoek naar een ontspannen activiteit met je baby? Dan ben je bij Gaëlle De Groote (30) aan het juiste adres. Twee jaar nadat ze Baby Wellness Brugge opende - toen de eerste in de ruime regio - breidt de zaak uit in een nieuw pand. “Verhuizen was noodzakelijk. In dit pand hebben we véél meer mogelijkheden." Wij lieten dochterlief de proef op de som nemen en in de waterbadjes voor hydrotherapie drijven. “Zo’n sessie biedt tal van voordelen voor het kind”, vertelt de gastvrouw.

  1. Renaat Schotte, de Brugse WK-commentator die met de fiets naar het werk kan: “Het hoogtepunt in mijn carrière, wat de uitslag ook mag zijn”
    PREMIUM
    Brugge

    Renaat Schotte, de Brugse WK-commenta­tor die met de fiets naar het werk kan: “Het hoogtepunt in mijn carrière, wat de uitslag ook mag zijn”

    “Ik hoop dat de Bruggelingen, of ze nu van koers houden of niet, beseffen hoe uniek zo'n WK-aankomst in eigen stad is. De wereldwijde impact is enórm.” Het enthousiasme van Renaat Schotte (53) werkt aanstekelijk. De Bruggeling geeft straks, met sidekick José De Cauwer, commentaar bij de WK-tijdritten. “De parcoursbouwers kwamen ook even bij mij te rade, ze zochten een plek in de Brugse binnenstad.”