De feiten vonden plaats in het opvangcentrum De Refuge.
Volledig scherm
De feiten vonden plaats in het opvangcentrum De Refuge. © Foto Benny Proot

Tunesiër krijgt 7 maanden cel nadat hij hasj in shampoofles binnensmokkelde in opvangcentrum voor illegalen

BruggeEen 21-jarige Tunesiër heeft 7 maanden cel gekregen omdat hij drugs probeerde binnen te smokkelen in De Refuge in Brugge. Ahmed I. werd aan de ingang van het opvangcentrum voor illegalen betrapt met een shampoofles vol hasj.

 1. VTI in Brugge sluit, 1.200 leerlingen schakelen over op afstandsonderwijs: “Als je geen leerkrachten meer hebt, houdt het op”
  Brugge

  VTI in Brugge sluit, 1.200 leerlingen schakelen over op afstandson­der­wijs: “Als je geen leerkrach­ten meer hebt, houdt het op”

  Het VTI in Brugge schakelt vanaf donderdag volledig over op afstandsonderwijs. Door de grote uitval onder leerkrachten en leerlingen was het niet meer werkbaar om op een normale manier les te geven. “Er was al meer studie dan effectief les, maar nu hebben we zelfs geen leerkrachten meer om die studie te begeleiden”, zegt directeur Jos Loridan.
 2. De beste garnaalkroketten van het land straks overal in Vlaanderen te krijgen: “Klanten vragen er al jaren naar”
  PREMIUM
  Zeebrugge

  De beste garnaalkro­ket­ten van het land straks overal in Vlaanderen te krijgen: “Klanten vragen er al jaren naar”

  Luc Bellings gaf ze ooit een 10 op 10 voor hun garnaalkroketten en daar kan straks iedereen van genieten, want restaurant 't Werftje in Zeebrugge gaat ze massaal produceren. Dat is ook zo voor hun befaamde vis- en garnaalsoepen. Alles wordt vanaf volgend jaar in een nieuw productiecentrum in Maldegem gemaakt. “'t Werftje moet een echte merknaam worden”, zegt chef Eli Vandersnickt.