De buurttuin van Zwankendamme heeft er nu ook een handig tuinhuis bij.
Volledig scherm
De buurttuin van Zwankendamme heeft er nu ook een handig tuinhuis bij. © RV

Tuinhuis en bijenhal vrolijken buurttuin van Zwankendamme op

ZwankendammeDe buurttuin in Zwankendamme is uitgebreid met een nieuw tuinhuis en bijenhal. De stad Brugge voerde er tijdens het afgelopen najaar, op vraag van de tuiniers, werkzaamheden uit. 

 1. Tweeling van Katrien (48) krijgt corona-pv, omdat ze met drie vriendinnetjes in park zaten: “Mijn dochters voelen zich misdadigers, terwijl ze zelfs niet naar hun grootouders durven gaan”
  PREMIUM
  Brugge

  Tweeling van Katrien (48) krijgt corona-pv, omdat ze met drie vriendinne­tjes in park zaten: “Mijn dochters voelen zich misdadi­gers, terwijl ze zelfs niet naar hun grootou­ders durven gaan”

  “Mijn tweeling was in fout, maar had een gewone uitbrander niet volstaan?” De 16-jarige dochters van Katrien Cattoor (48) kregen vorige week meteen een corona-pv onder de neus geduwd, omdat ze met drie vriendinnen in een park in Brugge zaten te keuvelen. De moeder noemt de beslissing van de politie absurd. “Zeker als ik de taferelen van afgelopen weekend zie of de overvolle bussen op weg naar school. De jongeren hebben het toch al moeilijk genoeg?”, vraagt ze zich af.
 1. Lilianne Ploumen: 'Natuurlijk moet de tunnel tolvrij worden'
  Play

  Lilianne Ploumen: 'Natuurlijk moet de tunnel tolvrij worden'

 2. Lockdown treft ook de reptielen van Iguana
  Play

  Lockdown treft ook de reptielen van Iguana