Tristan Maenhout uit Brugge alias TRSTN.
Volledig scherm
Tristan Maenhout uit Brugge alias TRSTN. © Freya Goossens

Tristan (16) uit Brugge jongste finalist ooit in dj-wedstrijd van MNM

Tristan Maenhaut (16), ofwel TRSTN, behoort bij de vijf finalisten van Start to DJ. Dat is de grootste dj-wedstrijd van Vlaanderen op jongerenzender MNM. Hij is de jongste finalist ooit. 

 1. Beelden tonen hoe Lijnbus in water rijdt in Brugge: chauffeur en twee passagiers naar ziekenhuis

  Beelden tonen hoe Lijnbus in water rijdt in Brugge: chauffeur en twee passagiers naar ziekenhuis

  Langs de Bevrijdingslaan in Brugge is donderdagmiddag even voor 12 uur een bus van De Lijn in het water beland. De chauffeur en twee passagiers werden met lichte verwondingen naar het ziekenhuis overgebracht. Volgens de eerste vaststellingen moest de bus uitwijken voor een aankomend voertuig, zo is ook op camerabeelden te zien. Vlak daarna reed ook een prioritaire brandweerwagen die op weg was naar een interventie. “Uit de verhoren zal moeten blijken hoe het ongeval juist gebeurde”, zegt politiewoordvoerster Lien Depoorter.
 2. ASSISEN. Buren en vrienden getuigen over beschuldigde in moordzaak: “In mijn ogen heeft Mohamed niks misdaan”
  PREMIUM

  ASSISEN. Buren en vrienden getuigen over beschuldig­de in moordzaak: “In mijn ogen heeft Mohamed niks misdaan”

  “Mohamed is een modelburger. Een bovenbeste buur. Beter kan je niet wensen. Ik zou er zelfs geld voor geven om hem mee te nemen naar huis.” Buren en vrienden van Mohamed Koukouh, de man die in Brugge terechtstaat voor de moord op zijn ex-vrouw Rita Waeles, kwamen superlatieven tekort om de 71-jarige Marokkaan de hemel in te prijzen. Over de dode Rita — ondanks het overbekende spreekwoord — veel minder goeds.