Ca$hwinnaar in Zeebrugge.
Volledig scherm
PREMIUM
Ca$hwinnaar in Zeebrugge. © Lescrauwaet/Proot

Transmigrant wint 250.000 euro met kraslot van 5 euro, maar niemand weet waar hij is: “Illegaal of niet, hij heeft recht op zijn centen”

ZeebruggeEen kans van 1 op 1.250.000. Dat had een Afrikaanse transmigrant toen hij vorige woensdag in de Spar van Zeebrugge een Ca$h kocht, een kraslot van 5 euro. De twintiger won het groot lot en mag dus 250.000 euro ophalen bij de Nationale Loterij. Alleen is de jongeman sinds woensdag niet meer gezien. Een sprookje, voorlopig zonder happy end...

 1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
  lezersvraag

  Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

  Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.
 2. DOK, eerder open dan andere zomerbars en dus nu al dé hotspot in Brugge: “Onze ligging aan het water heeft er veel mee te maken”
  PREMIUM

  DOK, eerder open dan andere zomerbars en dus nu al dé hotspot in Brugge: “Onze ligging aan het water heeft er veel mee te maken”

  Terwijl andere zomerbars in de Brugse regio nog volop aan het opstarten zijn of nog moeten openen, draait DOK langs het Boudewijnkanaal al weken op volle toeren. Het is dé hotspot voor jongeren. “Maar we willen een zo breed mogelijk publiek aanspreken”, zegt Silke Moerman van DOK Brugge. Waarom we net dáár moeten zijn, legt ze ons graag uit.
  Brugge