nieuwe havenvoorzitter Zeebrugge Tom Hautekiet
Volledig scherm
PREMIUM
nieuwe havenvoorzitter Zeebrugge Tom Hautekiet © Benny Proot

Tom Hautekiet (Bekaert) volgt Joachim Coens op als CEO bij haven van Zeebrugge: “De uitdagingen zijn hier enorm”

De raad van bestuur van de haven van Zeebrugge (MBZ) heeft Tom Hautekiet (50) aangesteld als nieuwe CEO. Hij volgt Joachim Coens, de huidige CD&V-voorzitter, op. De West-Vlaming komt over van staaldraadproducent Bekaert. “De mogelijke fusie met Antwerpen schrikt me niet af, integendeel.”

  1. Seksuoloog Wim Slabbinck vraagt dringend aandacht voor emotioneel welzijn: “Acht procent van Belgen had in periode april-juni suïcidale gedachten”
    PREMIUM

    Seksuoloog Wim Slabbinck vraagt dringend aandacht voor emotioneel welzijn: “Acht procent van Belgen had in periode april-ju­ni suïcidale gedachten”

    Dat onze uitgebreide, losse bubbel niet snel terugkomt en we misschien nog een jaar selectief zullen moeten zijn met onze sociale contacten, psychotherapeut en seksuoloog Wim Slabbinck hoort het de virologen niet graag zeggen. “Zeker nu recente cijfers aantonen dat, in vergelijking met cijfers van twee jaar geleden, de helft méér mensen rondloopt met donkere gedachten”, zegt de Brugse Gentenaar. “Héél veel mensen lijden emotioneel heel erg onder de coronamaatregelen. Dat is óók een epidemie.”