De tijdslijnwand in Concertgebouw Brugge.
Volledig scherm
De tijdslijnwand in Concertgebouw Brugge. © Concertgebouw

Tijdslijnwand over klankkunst wordt nieuwste publiekstrekker voor Brugs Concertgebouw

BruggeExact tien jaar nadat het kunstenhuis Concertgebouw Brugge een labo voor klankkunst opende in de Lantaarntoren, is er een tijdslijnwand op Forum 5. Je kan je er verdiepen in de geschiedenis van de klankkunst van 1900 tot nu. 

 1. IN BEELD. Zo adembenemend mooi was de passage van honderden exclusieve oldtimers in Brugge
  Brugge

  IN BEELD. Zo adembene­mend mooi was de passage van honderden exclusieve oldtimers in Brugge

  De passage van de Zoute Rally door Brugge zorgde vrijdag voor heel wat lovende commentaren. Organisatie, deelnemers en stadsbestuur: allemaal waren ze onder de indruk van de combinatie tussen de oldtimers en de historische binnenstad. Ook Gert Verhulst en Marc Coucke waren dat. Wij waren van de partij. Voor wie er niet bij kon zijn, geniet van deze foto’s en herbeleef de passage van de historische wagens door Brugge.
 2. REPORTAGE. Marc Coucke in een Maserati, Gert Verhulst in een Bentley... Massa volk geniet van exclusieve wagens op Brugse Markt
  PREMIUM
  Brugge

  REPORTAGE. Marc Coucke in een Maserati, Gert Verhulst in een Bentley... Massa volk geniet van exclusieve wagens op Brugse Markt

  Deelnemers, organisatie, publiek en burgemeester: allemaal komen ze superlatieven te kort om de doortocht van de Zoute Rally in Brugge te omschrijven. Het wás dan ook een ongelofelijk succes. Het decor, de atmosfeer, het weer... alle puzzelstukken vielen in elkaar. “De passage door Brugge is een enorme meerwaarde”, klinkt het bij alle chauffeurs. Organisator Filip Bourgoo kondigt nu al aan dat het volgend jaar nóg indrukwekkender wordt in de Brugse binnenstad. “Het zal uniek zijn.” Wij waren erbij.