De terreinwagen belandde op de zijde tegen de vangrail. Ook een verlichtingspaal deelde in de brokken.
Volledig scherm
De terreinwagen belandde op de zijde tegen de vangrail. Ook een verlichtingspaal deelde in de brokken. © Jan Van Maele

Terreinwagen eindigt op zijkant tegen vangrail op afrit E40

BruggeOp de afrit van de E40 in Brugge is vrijdagavond rond 23.30 uur een terreinwagen uit de bocht gegaan. Het voertuig botste met een verlichtingspaal eindigde op de zijde, tegen de vangrail.  

 1. Gedetineerde die cipier Morgane (23) meer dan drie uur gijzelde drukt z'n spijt uit: “Hij wil zich persoonlijk bij haar excuseren”
  PREMIUM
  Brugge

  Gedetineer­de die cipier Morgane (23) meer dan drie uur gijzelde drukt z'n spijt uit: “Hij wil zich persoon­lijk bij haar excuseren”

  Was hij gefrustreerd omdat z'n vervroegde vrijlating mogelijk in het gedrang zou komen? Of sloegen z'n stoppen zonder enige reden door? Een week na de gijzeling van een cipier in de Brugse gevangenis blijft de precieze aanleiding nog onduidelijk. Faton S. (29) heeft wel spijt van z'n daden en wil dat ook persoonlijk meedelen aan het slachtoffer, zo bevestigt z'n advocaat na de zitting van de raadkamer in Brugge. “Al beseft hij dat zo'n zaken niet goed te praten vallen”, stelt meester Mathieu Langerock.
 2. “Op een niet-ontsmet bankje mag je drinken, op een ontsmette terrastafel niet: compléét absurd”: Brugse horeca-uitbaters pleiten voor snelle heropening terrassen
  PREMIUM
  Brugge

  “Op een niet-ont­smet bankje mag je drinken, op een ontsmette terrasta­fel niet: compléét absurd”: Brugse horeca-uitbaters pleiten voor snelle heropening terrassen

  Twee Brugse horeca-uitbaters vragen dat de overheid snel het licht op groen zet voor het openen van de terrassen. Tijdens deze zonnige dagen steekt het hen de ogen uit dat voorbijgangers wel op een bankje mogen consumeren, maar niet aan één van hun ontsmette tafeltjes. “Het systeem is absurd. Wij die zo goed ons best doen, worden gestraft", zegt Peter Maas.
 1. Buurtbus rijdt weer in Zeeland
  Play

  Buurtbus rijdt weer in Zeeland

 2. Liane den Haan: We willen geen land vol windturbines
  Play

  Liane den Haan: We willen geen land vol windturbi­nes