Faceland, plastische chirurgiekliniek op de Mechelse steenweg in Antwerpen.
Volledig scherm
Faceland, plastische chirurgiekliniek op de Mechelse steenweg in Antwerpen. © Tessa Kraan

‘Supermarkt van de plastische chirurgie' Faceland opent filiaal in Katelijnestraat

BruggeDe cosmetische keten Faceland opent binnenkort een filiaal in de Katelijnestraat in Brugge. Je vindt de ‘supermarkt van de plastische chirurgie’ al in onder meer Gent, Antwerpen en Brussel.

  1. Opnieuw grootschalige controle in Brugse uitgaansbuurt in strijd tegen aanhoudende overlast: “Helft van gecontroleerde feestvierders was gekend voor strafbare feiten”
    PREMIUM
    Brugge

    Opnieuw grootscha­li­ge controle in Brugse uitgaans­buurt in strijd tegen aanhouden­de overlast: “Helft van gecontro­leer­de feestvier­ders was gekend voor strafbare feiten”

    In de Brugse uitgaansbuurt heeft de politie afgelopen weekend opnieuw een grootschalige controleactie gehouden. En dat is nodig, zo blijkt. Want opnieuw lagen stomdronken jongeren hun roes uit te slapen op straat en werden drugs aangetroffen. Ook een geseind persoon werd opgepakt. Bovendien bleek de helft van alle gecontroleerde feestvierders al gekend te zijn bij de politie voor strafbare feiten. “Het is de bedoeling dat we dit soort acties blijven doen”, waarschuwt burgemeester Dirk De fauw (CD&V).