Brugge Mozart opent weldra: Gettemans Thibault
Volledig scherm
Brugge Mozart opent weldra: Gettemans Thibault © Benny Proot

Strijd om beste ribbetjes van Brugge barst los: na Amadeus smul je dinsdag ook bij Mozart

De ribbetjesrestaurants in Brugge schieten als paddenstoelen uit de grond. In een immens pand langs de Sint-Jakobsstraat kan je vanaf dinsdag bij Mozart aanschuiven voor de lekkernij à volonté. Eigenlijk had de zaak al veel vroeger moeten openen, maar een buurman hield dat tegen. “Er is plaats genoeg voor zoveel restaurants in Brugge”, vindt uitbater Thibault Gettemans.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. 350 studenten Europacollege in quarantaine na 22 positieve coronatesten: “Politie zal meteen optreden bij overtreding”

    350 studenten Europacol­le­ge in quarantai­ne na 22 positieve coronates­ten: “Politie zal meteen optreden bij overtre­ding”

    350 studenten van het Europacollege in Brugge zitten momenteel in quarantaine na 22 positieve testen op Covid-19. Alle lessen van het Europacollege verlopen momenteel online. Wie met de besmette studenten in contact is gekomen, moet in isolatie in afwachting van een test. De andere jongeren mogen alleen hun kamer verlaten om boodschappen te doen. De Brugse politie zal hier streng op toezien en meteen optreden bij een overtreding.