Yvonne Lahousse aka ‘Vonne van de Spionkop’ was een superfan van Club Brugge
Volledig scherm
PREMIUM
Yvonne Lahousse aka ‘Vonne van de Spionkop’ was een superfan van Club Brugge © Benny Proot

Straffe madammen met ‘Vonne van de Brugse Spionkop’: “Robbie Rensenbrink kroop op handen en voeten uit haar café, nu was hij een echte man”

Superfan van Club Brugge was Yvonne Lahousse, die de bijnaam ‘Vonne van de Spionkop’ kreeg. Ze leerde de Club-spelers erwtensoep eten en daags na een bevalling stond ze alweer te supporteren op de banken bij een thuismatch van blauwzwart. Zelfs veertien jaar na haar dood rolt haar naam nog over de tongen.

 1. Onverbeterlijke dief slaat toe in winkelstraten tijdens vrijlating door coronacrisis, tot groot ongenoegen van procureur: “Justitie mag boel weer opkuisen”
  Brugge

  Onverbeter­lij­ke dief slaat toe in winkelstra­ten tijdens vrijlating door coronacri­sis, tot groot ongenoegen van procureur: “Justitie mag boel weer opkuisen”

  Een 35-jarige man uit La Louvière riskeert in de Brugse rechtbank 2 jaar cel voor enkele winkeldiefstallen in Brugge. Tot groot ongenoegen van de procureur pleegde Hichame E. de feiten tijdens zijn coronavrijlating. “Het stoot mij tegen de borst dat net zo'n persoon door de overheid vrijgelaten wordt”, sneerde hij.
 1. Wie heeft uil Fibi gezien?
  Play

  Wie heeft uil Fibi gezien?

 2. Middelburg heeft nu de kleinste bioscoopzaal van Nederland
  Play

  Middelburg heeft nu de kleinste bioscoop­zaal van Nederland