De stacaravan brandde volledig uit.
Volledig scherm
De stacaravan brandde volledig uit. © Jan Van Maele

Stacaravan volledig uitgebrand, mogelijk kwaad opzet

In Sint-Andries bij Brugge is vrijdagavond rond middernacht een stacaravan uitgebrand. Mogelijk is er kwaad opzet in het spel.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. Groepje mannen bedelt om eten en geld... en valt daarna Yves (45) met breekmes aan: “Het kon véél erger dan wat snijwonden geweest zijn”
  PREMIUM

  Groepje mannen bedelt om eten en geld... en valt daarna Yves (45) met breekmes aan: “Het kon véél erger dan wat snijwonden geweest zijn”

  Een 45-jarige arbeider is maandagnacht door een groepje mannen overvallen langs het jaagpad langs de Ter Doeststraat in Lissewege. Yves De Waele was er signalisatieborden aan het ophalen toen er plots vijf mannen hem omsingelden. “Ze vroegen in het Engels om eten, drank en geld. Toen er een discussie ontstond, haalde een van hen een breekmes boven en werd ik verscheidene keren gesneden”, zegt de veertiger.
 2. Niet héle buurt wil met crowdfunding het nieuwe Clubstadion aanvechten: “Overlast door fans? Ik heb er net zo’n goeie band mee opgebouwd”
  PREMIUM

  Niet héle buurt wil met crowdfun­ding het nieuwe Clubstadi­on aanvechten: “Overlast door fans? Ik heb er net zo’n goeie band mee opgebouwd”

  “Overlast? Natuurlijk heb je al eens een zatte supporter ‘s nachts. Maar ik heb doorheen de jaren vooral een goeie band met de fans opgebouwd”, zegt Els Lescouhier. De uitbaatster van buurtwinkel Colmado in Sint-Andries betreurt het dat een groep bewoners een crowdfunding is gestart om hun procedure te bekostigen tegen de komst van het nieuwe Clubstadion.