Staatssecretaris Sammy Mahdi maakt een selfie met de vrijwilligers en enkele leden van het Brugse stadsbestuur.
Volledig scherm
Staatssecretaris Sammy Mahdi maakt een selfie met de vrijwilligers en enkele leden van het Brugse stadsbestuur. © BHT

Staatssecretaris Mahdi maakt selfie met anderstalige vrijwilligers op WK in Brugge: “Zo leer je de taal én het land veel beter kennen”

BruggeStaatssecretaris voor asiel en migratie Sammy Mahdi (CD&V) was dinsdag de meest opvallende gast in het WK-dorp op ‘t Zand in Brugge. Mahdi maakte er kennis met de 29 anderstalige vrijwilligers die mee ingezet worden tijdens hét evenement van het jaar in Brugge.

  1. Wie maakt er gebruik van het hoogste toilet van Brugge? En waar moet de burgemeester zitten in de Stadsschouwburg? Nieuw boek onthult plekjes waar je als toerist en Bruggeling nooit komt
    PREMIUM
    Brugge

    Wie maakt er gebruik van het hoogste toilet van Brugge? En waar moet de burgemees­ter zitten in de Stads­schouw­burg? Nieuw boek onthult plekjes waar je als toerist en Bruggeling nooit komt

    Vijftig merkwaardige en fantastische locaties die je als toerist nooit hebt gezien en waar je als Bruggeling ook quasi nooit komt. Dat is het opzet van het nieuwe boek ‘Brugge ongezien’ van Chris Weymeis, Nico Blontrock en Rudy De Nolf. Het plaatjesboek brengt de Crosly Palace weer tot leven, zoekt de hoogste verdieping van De Poortersloge op en onthult de tunnel onder het Stadhuis van Brugge. “Ik heb letterlijk mijn broek gescheurd toen ik daar een foto wilde nemen.”