Hado is trefbal, maar dan met AR en 3 tegen 3.
Volledig scherm
Hado is trefbal, maar dan met AR en 3 tegen 3. © Sport Vlaanderen

Speel trefbal met augmented reality in gebouwen van Sport Vlaanderen in Brugge

In de Sportscube for Active Gaming in het domein Sport Vlaanderen in Assebroek kan je vanaf nu ook trefbal spelen met augmented reality. Het is een innovatie van hogeschool Howest, samen met Sport Vlaanderen.

 1. 10 keer House of Cards aan de Noordzee: van ‘Je moe nie lachen wi, Cindy’ tot spraakmakend onderzoek in Knokke-Heist
  PREMIUM

  10 keer House of Cards aan de Noordzee: van ‘Je moe nie lachen wi, Cindy’ tot spraakma­kend onderzoek in Knok­ke-Heist

  Een politieke bom op barsten in Knokke-Heist. Huiszoeking in het stadhuis van Blankenberge en een proces rond machtsmisbruik, jaloezie en politieke afrekeningen in De Haan. Wie woensdag de politieke actualiteit aan onze kust volgde, waande zich even in de bejubelde Netflix-reeks House Of Cards over machtsmisbruik in het Witte Huis. Wordt het politieke spel dan veel harder gespeeld langs de zeedijk tussen De Panne en Knokke-Heist? Voor deze 10 dossiers hoefden we niet eens ver terug in de tijd. “Belangenvermenging? Much ado about nothing.”
  Brugge
 2. Overrompeling voor Discover Thailand in Bruges: “Het begon als een feest in onze tuin voor 150 mensen”

  Overrompe­ling voor Discover Thailand in Bruges: “Het begon als een feest in onze tuin voor 150 mensen”

  Dankzij de liefde voor zijn vrouw werd Christophe Ryffranck (57) ook betoverend door haar land van herkomst. In 2013 organiseerden zij voor het eerst een happening in Brugge om Thailand te promoten. Onder een heerlijk lentezonnetje vond zondag de 9de uitgave plaats en dat lokte duizenden bezoekers naar ‘t Zand. “Vorig jaar was de regen een domper op ons event en dit jaar wordt het echt een topeditie.”
  Brugge