Mister Eurosong Johnny Logan zakt op 25 augustus naar Brugge af.
Volledig scherm
Mister Eurosong Johnny Logan zakt op 25 augustus naar Brugge af. © Getty Images

Songfestivalwinnaars Sandra Kim en Johnny Logan kleuren eerste Uilenfeesten

BruggeWie wel een vleugje Eurosong kan smaken, kan op woensdag 25 augustus terecht op de eerste editie van de Uilenfeesten in brasserie-hotel Uilenspieghel in Brugge. Onder andere festivalwinnaars Johnny Logan en Sandra Kim komen er optreden.

 1. Nu al drie beschilderde grafkelders ontdekt bij opgravingen aan Onze-Lieve-Vrouwekerk: “Zeker twee kelders gaan we tentoonstellen”
  Brugge

  Nu al drie beschilder­de grafkel­ders ontdekt bij opgravin­gen aan On­ze-Lie­ve-Vrouwekerk: “Zeker twee kelders gaan we tentoon­stel­len”

  Archeologen van BAAC Vlaanderen en Raakvlak, die nu al maanden de ondergrond aan het Onze-Lieve-Vrouwekerkhof onderzoeken, zijn op een derde beschilderde grafkelder gestoten. Er zijn ook al meer dan 500 skeletten bovengehaald. En zo blijft Brugge maar schatten prijsgeven. “We willen twee van de drie kelders een permanente plaats geven in het museum van de kerk", zegt schepen van Cultuur Nico Blontrock.
 2. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.
 3. Cercle steunt onderzoek naar leukemie met speciale wedstrijdshirts, Miguel Van Damme geeft aftrap
  Brugge

  Cercle steunt onderzoek naar leukemie met speciale wedstrijd­shirts, Miguel Van Damme geeft aftrap

  Cercle Brugge - Eupen van vrijdagavond staat in het teken van ‘September Bloedkankermaand’ en de strijd tegen leukemie. Op initiatief van hoofdpartner en shirtsponsor Napoleon Sports & Casino speelt Cercle de wedstrijd met het logo van ME TO YOU op de truitjes om de stichting zo in de kijker te plaatsen. Doelman Miguel Van Damme, peter van de stichting en vechtend tegen leukemie, zal de aftrap geven.