CEO Wouter Haan in de gloednieuwe winkel van Drukland.be.
Volledig scherm
PREMIUM
CEO Wouter Haan in de gloednieuwe winkel van Drukland.be. © RV

Snelst groeiende drukkerij van de Lage Landen opent eerste fysieke winkel in Brugge: “Belgen kopen meer spandoeken dan noorderburen”

BruggeDe online drukkerij Drukland.be opent vrijdag een allereerste winkel in ons land. Dat doet ze in het centrum van Brugge. De winkel komt waar tot voor kort Flyer was, de drukkerij die eerder dit jaar failliet ging en door Drukland.be is overgenomen. Vanuit Brugge wil het van oorsprong Nederlands bedrijf ons hele land veroveren. “Sinds we een jaar geleden al onze Belgische klantendienst in Brugge gevestigd hebben, is Drukland.be gegroeid als kool”, zegt CEO Wouter Haan.

 1. Kottee Kaffee neemt als eerste horecazaak intrek in gloednieuw project op plaats van Weylerkazerne, maar zal niet de laatste zijn: “Interesse voor ‘upcoming’ Ezelstraat is groot”
  PREMIUM
  Brugge

  Kottee Kaffee neemt als eerste horecazaak intrek in gloednieuw project op plaats van Weylerka­zer­ne, maar zal niet de laatste zijn: “Interesse voor ‘upcoming’ Ezelstraat is groot”

  “Een goede zaak voor de hele straat, die al enkele jaren aan een echte revival bezig is.” Chocolatier Jan Spegelaere juicht de eerste nieuwkomer in het woon- en handelcomplex op de plek van de vroegere Weylerkazerne toe. Kottee Kaffee verliet haar huurpand in de Korte Zilverstraat voor een kooppand in de Ezelstraat. “De klanten vinden moeiteloos hun weg naar hier”, glunderen Christine Geenens en Sophie Teerlinck.
 2. Boekhouder (43) die 93.000 euro verduisterde van Boudewijn Seapark, pas uit cel voor... oplichting : “Geld gebruikt voor zeer zware gokverslaving”
  PREMIUM
  Brugge/Oostende

  Boekhouder (43) die 93.000 euro verduister­de van Boudewijn Seapark, pas uit cel voor... oplichting : “Geld gebruikt voor zeer zware gokversla­ving”

  93.000 euro in nauwelijks vier maanden tijd: zo veel zou de 43-jarige boekhouder van het Boudewijn Seapark in Brugge naar zijn eigen rekeningen hebben versluisd. Om zijn gokverslaving te financieren, zo blijkt. Volgens onze informatie is S.D. evenwel niet aan zijn proefstuk toe. Zo loopt er nog steeds een onderzoek naar de man wegens grootschalige oplichting. Als bedrijfsleider zou hij grote sommen geld opgehaald hebben via crowdfunding, om vervolgens in eigen zak te steken. In dat onderzoek werd hij in april voorwaardelijk vrijgelaten, nauwelijks een maand voor hij aan de slag ging bij het Brugs themapark.