Volledig scherm
Brugge Meat Boutique Ezelstraat: Anneleen De Meyer, Ibe De Clercq, Vanina Candaele © Benny Proot

Slagerij Van Den Berghe viert vijfde verjaardag met feestweekend

Slagerij Van Den Berghe, voorheen slagerij Huys, viert komend weekend van 16 en 17 november zijn vijfjarig bestaan.

“We willen graag onze klanten bedanken voor hun trouw en nieuwe klanten verwelkomen. Daarom is iedereen welkom om onze nieuwe producten te ontdekken en te proeven”, zegt Geert Van Den Berghe. “Ook de eindejaarsfolder zal in de winkel liggen. We bieden onze klanten het hele weekend door lekkere proeverijen en uiteraard is er voor elke klant een gratis attentie.”

De slagerij in Sint-Andries werd precies vijf jaar geleden geopend. Sindsdien is er in de Ezelstraat ook Meat Boutique bijgekomen, een tweede vestiging.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Brugse cipier (52) vier maanden na aanval Tsjetsjeense vechtmachine nog steeds buiten strijd: “Zonder verandering vallen er vroeg of laat doden”
    PREMIUM

    Brugse cipier (52) vier maanden na aanval Tsjetsjeen­se vechtmachi­ne nog steeds buiten strijd: “Zonder verande­ring vallen er vroeg of laat doden”

    De cipier die vier maanden geleden rake klappen kreeg van de Tsjetsjeense vechtmachine Izyaur Mutaliev, weet nog altijd niet wanneer hij terug aan het werk kan. Vooral mentaal heeft Jan Sigmans (52) het moeilijk. “In het verleden lachte ik altijd met zaken zoals een posttraumatische stressstoornis. Nu besef ik wat het inhoudt. Maar één ding staat vast: ik keer 100 procent zeker terug naar de Brugse gevangenis”, zegt Jan, die hoopt dat de veiligheid van de cipiers in de toekomst omhoog gaat.