Bruno Maertens in zijn vernieuwde slagerij in de Stalijzerstraat in Brugge.
Volledig scherm
Bruno Maertens in zijn vernieuwde slagerij in de Stalijzerstraat in Brugge. © Benny Proot

Slagerij Maertens is nu ‘Hof Maertens’: “Nadruk ligt op vers vlees van dieren die we zelf kweken”

BruggeDe koeien keren terug naar het centrum van Brugge. Dat is de baseline die ze voortaan gebruiken bij Hof Maertens, de volledig vernieuwde slagerij in de Stalijzerstraat.

  1. “Hij deed ons vergeten dat we aan het werk waren”: onze ploeg neemt afscheid van ‘opperbruggeling’ Pieter Aspe
    PREMIUM
    Brugge

    “Hij deed ons vergeten dat we aan het werk waren”: onze ploeg neemt afscheid van ‘opperbrug­ge­ling’ Pieter Aspe

    “Verdorie, Pierre, dat we jou nu uit ons adresboek moeten schrappen.” Van de schuchtere conciërge van ‘Het Vierkant van de Wraak’ tot de laatste babbel met de grootste misdaadauteur van Vlaanderen, in zijn flat aan ’t Stil Ende: onze regioploeg kwam tientallen keren over de vloer bij Pieter Aspe. “Zeldzaam zijn de ontmoetingen waarbij je als journalist vergeet dat je aan het werk bent.” Bart Huysentruyt (38) en Benny Proot (47) nemen afscheid van een vriend.
  1. Vlissingen pakt uit met online bevrijdingsfestival
    Play

    Vlissingen pakt uit met online bevrij­dings­fes­ti­val

  2. Duizend rozen voor verongelukte Elkin (22) uit Hulst
    Play

    Duizend rozen voor verongeluk­te Elkin (22) uit Hulst