concert op skateterrein te Brugge
Volledig scherm
concert op skateterrein te Brugge © Benny Proot

Skaters springen, terwijl klassieke muziek over hun terrein weerklinkt tijdens kunstenfestival KONVOOI

BruggeTijdens een klassiek matinee hebben skaters en geschoolde muzikanten elkaar gevonden aan Het Entrepot in Brugge. Terwijl de skaters hun ding deden, zorgde een vleugelpiano op het skateterrein voor muziek tijdens het unieke festival KONVOOI.

  1. Oud-directeur Toerisme Brugge Jean-Pierre Drubbel overleden op 74-jarige leeftijd: ‘Ik zal hem altijd herinneren als een zeer nauwgezette werker”
    PREMIUM
    Brugge

    Oud-directeur Toerisme Brugge Jean-Pier­re Drubbel overleden op 74-jarige leeftijd: ‘Ik zal hem altijd herinneren als een zeer nauwgezet­te werker”

    In Brugge is Jean-Pierre Drubbel op 74-jarige leeftijd overleden na een slepende ziekte. Hij bouwde vanaf mei 1971 een stevige carrière uit bij Toerisme Brugge waar hij op Nieuwjaarsdag 1978 benoemd werd tot directeur. Schepen van cultuur en persoonlijke vriend Nico Blontrock reageert aangeslagen: “Ik zal Jean-Pierre altijd herinneren als een punctuele persoon die zijn werk zeer nauwgezet deed en ook zeer menselijk was voor zijn personeel. Er waren ook zijn ontelbare reisanekdotes en zijn spitse humor.”