De boekhouder werkte nog maar 4 manden voor het pretpark toen het bedrog aan het licht kwam.
Volledig scherm
De boekhouder werkte nog maar 4 manden voor het pretpark toen het bedrog aan het licht kwam. © rv

Sjoemelende boekhouder Boudewijn Seapark mag gevangenis verlaten: S.D. stal 93.000 euro in vier maanden

BruggeDe boekhouder die in vier maanden tijd 93.000 euro stal van het Boudewijn Seapark in Brugge is opnieuw vrij. De Brugse raadkamer liet hem vrijdagmorgen onder voorwaarden gaan. Zo mag hij geen rekeningen van anderen meer beheren. In de praktijk betekent dat een beroepsverbod voor de man. Ondertussen gaat het onderzoek verder.

  1. BINNENKIJKEN. Campus Sint-Pietersmolenwijk is grootste zorgsite van Brugge: “Dankzij het vele natuurlijke licht biedt deze plek rust aan jong en oud”
    PREMIUM

    BINNENKIJ­KEN. Campus Sint-Pietersmo­len­wijk is grootste zorgsite van Brugge: “Dankzij het vele natuurlij­ke licht biedt deze plek rust aan jong en oud”

    In mei opent Mintus zijn grootste zorgsite in Brugge. De campus Sint-Pietersmolenwijk biedt een ‘inclusief woonconcept’ aan met zorg op maat. Wij gingen een kijkje nemen en waren onder de indruk van de binnenpatio’s, de rustgevende uitstraling en het maximale zicht op de omgeving. “Slechts 25% van het volledige terrein is bebouwd”, vertelt Ann Bursens van Mintus.
    Brugge