De Sint komt sowieso naar Brugge, maar de kinderen zullen de goedheiligman niet op de Burg kunnen toejuichen.
Volledig scherm
PREMIUM
De Sint komt sowieso naar Brugge, maar de kinderen zullen de goedheiligman niet op de Burg kunnen toejuichen. © Benny Proot

Sinterklaas maakt dit jaar geen ‘grote’ intrede in Brugge, maar de kinderen kunnen toch hun hartje ophalen

Sinterklaas zal dit jaar niet met een toeristenbootje Brugge binnenvaren. Het stadsbestuur en de Gezinsbond hebben die knoop zopas doorgehakt. De coronacijfers zijn niet goed en evenementen met veel volk worden dus niet toegestaan. Maar er is een alternatief voor de kinderen in Brugge.

  1. UITGETEST. Met dochterlief naar Baby Wellness Brugge, een zaak die na twee jaar al fors uitbreidt: “We willen ouders én hun kindje een unieke ervaring aanbieden”
    Brugge

    UITGETEST. Met dochter­lief naar Baby Wellness Brugge, een zaak die na twee jaar al fors uitbreidt: “We willen ouders én hun kindje een unieke ervaring aanbieden”

    Op zoek naar een ontspannen activiteit met je baby? Dan ben je bij Gaëlle De Groote (30) aan het juiste adres. Twee jaar nadat ze Baby Wellness Brugge opende - toen de eerste in de ruime regio - breidt de zaak uit in een nieuw pand. “Verhuizen was noodzakelijk. In dit pand hebben we véél meer mogelijkheden." Wij lieten dochterlief de proef op de som nemen en in de waterbadjes voor hydrotherapie drijven. “Zo’n sessie biedt tal van voordelen voor het kind”, vertelt de gastvrouw.