Glenn Martens (tweede van rechts) ontvangt de Haec Olimprijs van zijn vroegere school Sint-Lodewijks in Brugge.
Volledig scherm
Glenn Martens (tweede van rechts) ontvangt de Haec Olimprijs van zijn vroegere school Sint-Lodewijks in Brugge. © Bart Huysentruyt

Sint-Lodewijkscollege eert oud-leerling Glenn Martens (38), die nu eigen modehuis heeft

BruggeIn het Sint-Lodewijkscollege is zaterdag Glenn Martens (38) gehuldigd. De modeontwerper, die zijn eigen modehuis Y/Project heeft en ook werkt voor Diesel en Jean-Paul Gaultier, krijgt de Haec Olimprijs.

 1. Ex-lid motorbende halfdood geslagen en bewerkt met bunsenbrander, maar iedereen houdt lippen op elkaar: “Liep hij met hoofd tegen deur misschien?”
  PREMIUM

  Ex-lid motorbende halfdood geslagen en bewerkt met bunsenbran­der, maar iedereen houdt lippen op elkaar: “Liep hij met hoofd tegen deur misschien?”

  Hoe een 52-jarige Bruggeling precies werd afgeranseld in het clublokaal van No Surrender MC in Zwevezele, zal wellicht nooit volledig duidelijk worden. Volgens het parket werden bij de bestraffing van het ex-lid een bunsenbrander, zout en hamer ingezet, maar tijdens de pleidooien maandag minimaliseerde iedereen zijn aandeel. Zelfs voormalig ‘president’ Angelo T. (47) uit Ardooie. “Men was hem liever kwijt dan rijk, omdat hij te soft was.”
  Brugge
 2. IN BEELD. Hier zullen senioren in luxe verblijven in Brugge: “Van zwembad over sauna tot kapper”
  PREMIUM

  IN BEELD. Hier zullen senioren in luxe verblijven in Brugge: “Van zwembad over sauna tot kapper”

  De nieuwe seniorenresidentie Het Reihof in Sint-Michiels bij Brugge, met 113 volledig uitgeruste één- of tweekamerflats, is klaar om de eerste bewoners te ontvangen. Uitbater Domitys opent in het hart van de Brugse deelgemeente de deuren van haar vijfde Belgische residentie. En de aanwezige luxe is ook beschikbaar voor de buurt. “Je kan er komen zwemmen”, zegt Quince Muyldermans. Benieuwd hoeveel een verblijf maandelijks kost?
  Brugge