Volledig scherm
Vama Veche betekende een rustige start van de festivalzomer. Nu zal er meer muziek klinken. © Benny Proot

Signaal vervangt Vama Veche en wordt eerste radiofestival van ons land

Het Entrepot en Villa Bota geven het startschot van de Brugse zomer in het Koningin Astridpark. Van 27 tot en met 30 juni vindt een nieuw zomerfestival plaats in het park: Signaal. Dat festival wordt de opvolger van Vama Veche.

“Omdat we jongeren nog meer centraal zetten in de organisatie van onze festivals hebben we het concept van ons festival gefinetuned”, zegt Ward Dupan, programmator van Het Entrepot. “Signaal wordt scherper, jonger en avontuurlijker. Het is het radiokanaal Villa Bota dat instaat voor de organisatie. Signaal wordt dan ook een ontdekkingsfestival met veel jong, straf talent uit diverse genres.”

Aan het eind van élke festivaldag volgt een afterparty in de Factor Club, door de radio-dj’s van Villa Bota. Het festival begint ook later in de namiddag dan de voorganger Vama Veche. “Vama Veche was het gezelligste festival in Brugge. Dat zal met Signaal niet anders zijn”, verzekert algemeen directeur bij Het Entrepot en Villa Bota, Wannes Fremaut, “We hebben jongeren inspraak gegeven en zijn niet bang om te sleutelen aan een succesrecept. Alles kan namelijk beter. Wie graag naar Vama Veche kwam, zal ook Signaal snel omarmen. Wat goed was, blijft behouden.”

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement