Senne Matthys (15) werd samen met zijn vrienden ontvangen in het stadhuis van Brugge. Hij werd er gehuldigd, omdat hij een bejaarde vrouw van de verdrinkingsdood redde.
Volledig scherm
PREMIUM
Senne Matthys (15) werd samen met zijn vrienden ontvangen in het stadhuis van Brugge. Hij werd er gehuldigd, omdat hij een bejaarde vrouw van de verdrinkingsdood redde. © BHT

Senne (15) redt bejaarde vrouw van verdrinkingsdood en wordt gehuldigd: “Ik gaf mijn gsm aan mijn vrienden en haastte me het water in”

BruggeSamen met zijn vrienden en broertje - blakend van trots - is Senne Matthys (15) maandag gehuldigd in het stadhuis van Brugge. De jongeman redde op Onze-Lieve-Vrouw Hemelvaart een bejaarde fietsster van de verdrinkingsdood in Koolkerke. “Ze had haar hoofd bezeerd en lag al half met haar mond in het water”, vertelt Senne. 

  1. Hawaiian Poké Bowl kiest voor A-locatie op de Markt in Brugge en bij opening staat er al meteen een lange rij: “Deze stad heeft zo'n centraal gelegen zaak nodig”
    PREMIUM
    Brugge

    Hawaiian Poké Bowl kiest voor A-locatie op de Markt in Brugge en bij opening staat er al meteen een lange rij: “Deze stad heeft zo'n centraal gelegen zaak nodig”

    Op de Markt in Brugge, naast de Fnac, heeft woensdag Hawaiian Poké Bowl een 25ste vestiging in ons land geopend, de eerste in Brugge. Op een toplocatie dan nog, met zicht op de Halletoren en op een steenworp van de uitgaansbuurt. “We mikken op locals, maar ook op toeristen”, zegt Elma Skrijelj, die de opening verzorgde.