Karen S. was de schutter in het dossier rond de Brugse taxioorlog. (archiefbeeld)
Volledig scherm
Karen S. was de schutter in het dossier rond de Brugse taxioorlog. (archiefbeeld) © Jan Van Maele

Schutter van taxioorlog riskeert 6 maanden cel voor slagen aan wildplasser

BruggeDrie maanden na z’n veroordeling als schutter in de Brugse taxioorlog riskeert Karen S. (37) opnieuw 6 maanden cel voor een vechtpartij. De Bruggeling gaf een wildplasser die van de kerstmarkt kwam twee klappen op straat.

  1. Dankzij deze Amerikanen steekt Lukaku voor elke match gebalde vuist in de lucht: mensenrechteniconen Tommie Smith en John Carlos op bezoek in Brugge, de plek die “ze altijd al wilden zien”
    PREMIUM
    Brugge

    Dankzij deze Amerikanen steekt Lukaku voor elke match gebalde vuist in de lucht: mensenrech­te­ni­co­nen Tommie Smith en John Carlos op bezoek in Brugge, de plek die “ze altijd al wilden zien”

    Meer nog dan van hun geweldige sportprestaties kent de wereld de Amerikaanse atleten Tommie Smith en John Carlos van één van de meest iconische sportfoto’s. Tijdens de podiumceremonie van de 200 meter op de Olympische Spelen van 1968 staken de zwarte atleten hun vuist de lucht in. Ze zijn sindsdien dé rolmodellen van de huidige 'Black Lives Matter’-beweging en een stichtend voorbeeld voor onder meer Rode Duivel Romelu Lukaku. Vrijdag brachten de twee een bezoek aan Brugge.