Santé! Op het champagnefestival in Oostende.
Volledig scherm
PREMIUM
Santé! Op het champagnefestival in Oostende. © Benny Proot

Schelpjes tellen, champagne slurpen of naar de koers: met deze vijf tips voor de kust verveelt u zich niet dit weekend

KustDe lente is in het land en ook de activiteitenkalender loopt stilaan weer lekker vol. Het wordt dus weer kiezen tussen het rijkelijke aanbod in de regio. Wij maakten een selectie voor jong en oud. Een strandwandeling kan je combineren met een bezoek aan het Champagnefestival of je kan schelpjes gaan tellen. Wie voor het hinterland kiest, snuffelt misschien wel mee in de boeken in Brugge. Kortom: voor elk wat wils!

  1. Club Brugge-supporters reageren, de dag na de aankondiging dat hun ploeg te koop staat: “De kans dat een buitenlander komt, is groot”
    PREMIUM

    Club Brug­ge-supporters reageren, de dag na de aankondi­ging dat hun ploeg te koop staat: “De kans dat een buitenlan­der komt, is groot”

    Neen, dat hadden de Club-supporters niet zien aankomen. Dat hun favoriete voetbalploeg sinds dinsdag in de etalage staat, stond niet in de sterren geschreven. “Vooral de manier waarop heeft voor onrust gezorgd”, meent Hans Noyelle en met hem veel anderen met blauwzwart bloed. Waar liggen volgens hen de oorzaken? En heeft het stadiondossier een bepalende rol gespeeld?
    Brugge