De dealer was vooral actief in het Astridpark in Brugge.
Volledig scherm
De dealer was vooral actief in het Astridpark in Brugge. © Benny Proot

‘Schele’ dealer die werd opgepakt in Astridpark riskeert 18 maanden cel

BruggeEen 19-jarige uit Brugge riskeert 18 maanden cel voor de verkoop van cannabis in het Astridpark. Volgens het Openbaar Ministerie werd S.A. onder meer geïdentificeerd door het feit dat hij scheel kijkt.

 1. INTERVIEW. Brugse ‘socialist tot in de kist’ Yves Roose (70) over zijn band met Paul Decoutere en Arno: “Ze verrasten me zelfs met een optreden op mijn huwelijksfeest. Onvergetelijk”
  PREMIUM
  Brugge

  INTERVIEW. Brugse ‘socialist tot in de kist’ Yves Roose (70) over zijn band met Paul Decoutere en Arno: “Ze verrasten me zelfs met een optreden op mijn huwelijks­feest. Onvergete­lijk”

  De dood van muzikant Paul ‘Couter’ Decoutere uit Zeebrugge deed dinsdag ook Yves Roose (70) even slikken. De voormalige schepen van Cultuur in Brugge raakte in zijn jonge jaren bevriend met Couter en zijn kompaan Arno. Ze maakten eind jaren ’60 samen de kust onveilig. “Paul was een echte anarchist, streetwise, een geweldige muzikant en vooral zot van de vrouwen.” Met Yves blikken we terug op die onbezonnen periode, maar staan we ook stil bij 1 mei: “Een dag die voor mij veel betekent.”
 1. Thuiskoks: Gevulde paprika's van Chenine
  Play

  Thuiskoks: Gevulde paprika's van Chenine

 2. In Middelburg kun je over de koppen lopen: 'Het is té druk'
  Play

  In Middelburg kun je over de koppen lopen: 'Het is té druk'