Yentl Versyp en Jan Supply in restaurant Goesepitte43.
Volledig scherm
PREMIUM
Yentl Versyp en Jan Supply in restaurant Goesepitte43. © Benny Proot

Schaamteloos: dief rooft op eerste dag van de heropening kassa leeg van Brugs restaurant

BruggeOp de eerste dag van de volledige heropening van restaurant Goesepitte43 kreeg uitbater Jan Supply een dief over de vloer. De man ging op klaarlichte dag aan de haal met de kassa. “Enorm zuur", zucht Supply. “Blijkbaar zitten mensen te wachten tot de horeca volledig heropende om hun slag te slaan.”

 1. Meegluren naar de Rode Duivels op televisiescherm van café? Dat zien ze in Brugge liever niet gebeuren: “Strikte regels opgesteld om samenscholingen te vermijden”
  Brugge

  Meegluren naar de Rode Duivels op televisie­scherm van café? Dat zien ze in Brugge liever niet gebeuren: “Strikte regels opgesteld om samenscho­lin­gen te vermijden”

  Brugse horecazaken die de komende weken een wedstrijd van het EK voetbal willen uitzenden, zullen zich aan strikte regels moeten houden. “Om samenscholingen te vermijden, moeten de schermen zodanig geplaatst worden dat het niet mogelijk is de wedstrijd te zien van buiten het terras of de horecazaak zelf”, zegt burgemeester Dirk De fauw (CD&V).
 2. “Wat Eriksen meemaakte, kan iederéén overkomen”: Cercle Brugge schakelt Rode Kruis in om spelers en trainers te leren reanimeren
  PREMIUM
  Brugge

  “Wat Eriksen meemaakte, kan iederéén overkomen”: Cercle Brugge schakelt Rode Kruis in om spelers en trainers te leren reanimeren

  “Eigenlijk zouden alle mensen dit moeten kunnen. Voor hetzelfde geld krijg je een hartstilstand op straat”, stelt Cercle Brugge-doelman Thomas Didillon na afloop van een basiscursus reanimeren. In een lokaal bij de oefenvelden van de Vereniging hebben acht spelers en trainers Yves Vanderhaeghe en Thomas Buffel donderdag de kneepjes geleerd. De eersteklasser nam maandag zélf contact op met het Rode Kruis om snel een opleiding te regelen. Of hoe Christian Eriksen ook bij ons de alarmbellen heeft doen afgaan.