Alison Krauss en Robert Plant komen samen naar Brugge
Volledig scherm
Alison Krauss en Robert Plant komen samen naar Brugge © AP

Robert Plant en Ben Harper eerste namen voor Cactusfestival 2022

Het Cactusfestival, dat na twee jaar afwezigheid door corona eindelijk weer plaatsvindt op 8, 9 en 10 juli 2022, heeft de eerste namen op de affiche ingevuld. Het zijn Robert Plant & Alison Krauss, Ben Harper & The Innocent Criminals en Richard Hawley.

  1. Koppel start crowdfunding voor kleine Vic (bijna 3) die lijdt aan uiterst zeldzame stofwisselingsziekte: “Het heeft ons zes jaar gekost om zwanger te geraken, ook nu geven we niet op”
    PREMIUM
    Brugge

    Koppel start crowdfun­ding voor kleine Vic (bijna 3) die lijdt aan uiterst zeldzame stofwisse­lings­ziek­te: “Het heeft ons zes jaar gekost om zwanger te geraken, ook nu geven we niet op”

    “Vic is het enige kindje in België dat aan deze stofwisselingsziekte lijdt." Ryan Galle en Laure Deconinck (allebei 32) uit Brugge zijn met een steunactie gestart voor hun zoontje van bijna 3. Het lichaam van de jongen zet opgenomen suikers niet om in energie, kan niet praten of stappen. De hoop dat het ooit beter wordt, hangt af van een mogelijke, maar experimentele behandeling in de Verenigde Staten. Maar eerst wil het koppel de woning aanpassen aan de behoeften van Vic.