De Hugo Losschaertstraat.
Volledig scherm
De Hugo Losschaertstraat. © Google Street View

Rijrichting in Hugo Losschaertstraat tijdelijk omgekeerd

De rijrichting in de Hugo Losschaertstraat wordt tijdelijk omgekeerd in de rijrichting naar de Ezelstraat toe.

Dat is nodig om de bereikbaarheid te verzekeren van de woningen in de Schuttersstraat, Kalkovenstraat en Jan Boninstraat tijdens de onderbreking van de Sint-Jorisstraat, tussen Augustijnenrei en Kalkovenstraat. Inrijden gebeurt via de Jan Boninstraat. Het omdraaien van de rijrichting van de Hugo Losschaertstraat vindt plaats gedurende dezelfde periode van de werkzaamheden in de Sint-Jorisstraat, met name van 26 tot en met 31 augustus.

De Sint-Jorisstraat wordt onderbroken tussen de Augustijnenrei (exclusief het kruispunt) en Kalkovenstraat (inclusief het kruispunt). Er zijn omleidingen voorzien via Academiestraat, Spiegelrei en Langerei en via Augustijnenrei, Jan Miraelstraat, Schrijversstraat of West-Gistelhof. Fietsers (met de fiets aan de hand) en voetgangers hebben steeds doorgang. De bushaltes ‘Kipstraat’, ‘Poitevinstraat’, ‘Howest’, ‘Nikolaas Gombertstraat’ worden in deze periode niet bediend. Er wordt doorverwezen naar de bushalte aan de Stadsschouwburg.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Zo heropent de horeca in uw buurt: ontdek hier alles over de heropstart van jouw favoriete zaken in Brugge en omgeving
    PREMIUM

    Zo heropent de horeca in uw buurt: ontdek hier alles over de heropstart van jouw favoriete zaken in Brugge en omgeving

    De Veiligheidsraad heeft eindelijk beslist: na weken takeaway of zelfs sluiting kunnen we opnieuw naar ons vertrouwde restaurant of een terrasje doen in ons stamcafé. De heropening is echter allesbehalve evident. Voor hoeveel volk is er plaats? Hoe garandeert mijn favoriete horecazaak de social distancing? Plexiglas? Handgels? Een overzicht van horecazaken in de regio rond Brugge vind je hieronder. Zoek je het liever verder in de provincie? Hier vind je de overzichten voor Oostende, de regio Roeselare-Tielt, Kortrijk, Diksmuide-Westkust en Westhoek.