Voormalige kelners Steff Decancq, Thierry Strypsteen en Johan Steelandt samen met Jan Lantsoght.
Volledig scherm
PREMIUM
Voormalige kelners Steff Decancq, Thierry Strypsteen en Johan Steelandt samen met Jan Lantsoght. © Benny Proot

Reünie van legendarisch Brugs café: "We leerden elkaar kennen in De Vuurmolen en 25 jaar later zijn we nog steeds gelukkig samen”

BruggeHet legendarische café De Vuurmolen was jarenlang een begrip in onze stad en ver daarbuiten. Voormalig uitbater Jan Lantsoght vond dat het hoog tijd was om de trouwe klanten van weleer eens samen te brengen. Hij vond daarvoor meteen een bondgenoot in zijn voormalige kelner Thierry Striepsteen, die ‘t Molenhuis langs de Potterierei uitbaat. Gisterenavond werden heel wat herinneringen bovengehaald tijdens de reünie en ook de pinten werden zoals in het verleden aan de lopende band getapt. Alle aanwezigen waren het er over eens: “Een café als De Vuurmolen komt nooit meer terug in Brugge.”

 1. Horecaondernemer Dirk Van Den Bossche (66) neemt ook hotel-restaurant Pergola Kaffee over: “Een investering is altijd een risico, zeker in deze tijden”
  PREMIUM
  Brugge

  Horecaon­der­ne­mer Dirk Van Den Bossche (66) neemt ook ho­tel-restaurant Pergola Kaffee over: “Een investe­ring is altijd een risico, zeker in deze tijden”

  Horecaondernemer Dirk Van Den Bossche (66) heeft met hotel-restaurant Pergola Kaffee een nieuwe horecazaak aan zijn toeristisch imperium in Brugge toegevoegd. De knappe zaak langs de Brugse reien telt acht kamers. Van Den Bossche wil binnenkort ook het restaurant weer gaan uitbaten. “Corona was een wake up-call voor Brugge: wij hoeven geen toeristen te weren of selecteren”, meent hij.
 2. Hij zat zogezegd in Ibiza, belandde op Most Wanted-lijst, werd gevat in Nederland en zit vanaf morgen weer in Belgische cel: gevluchte pedofiel wordt dan toch overgeleverd
  Brugge

  Hij zat zogezegd in Ibiza, belandde op Most Wan­ted-lijst, werd gevat in Nederland en zit vanaf morgen weer in Belgische cel: gevluchte pedofiel wordt dan toch overgele­verd

  Pedofiel Rony Van Weyenberg (54) wordt morgen vanuit Nederland aan ons land uitgeleverd. Hij werd in ons land veroordeeld tot een celstraf van zes jaar, maar vluchtte weg. Zogezegd naar Ibiza, maar hij werd uiteindelijk in Nederland opgepakt. Daar zat hij iets meer dan twee maanden in de cel, maar woensdag vliegt hij in een Belgische gevangenis.