BBO
Volledig scherm
© BBO

Restaurantrecensie: Petite Aneth, Brugge

Restaurant Aneth in de Maria van Bourgondiëlaan kreeg in 2009 een Michelinster, maar moest die drie jaar later afgeven. Chef Paul Hendrickx begreep er niets van. Hij had zijn zaak bijna verkocht, maar met nieuwe moed sloeg hij de bladzijde om. Aneth werd Petite Aneth, minder prijzig en dus toegankelijker. Toch hopen we nog op dat sterrenniveau.

0 reacties

  1. Belgische vissers brachten nooit eerder zoveel... afval aan wal: “Doe dit elke zeereis, het komt onze Noordzee ten goede”
    Zeebrugge

    Belgische vissers brachten nooit eerder zoveel... afval aan wal: “Doe dit elke zeereis, het komt onze Noordzee ten goede”

    De Belgische vissers hebben vorig jaar samen 65 ton vuilnis uit onze Noordzee bovengehaald: drie keer zoveel als een jaar eerder. ‘Fishing for Litter’ heet het initiatief waaraan ze meewerken. “Onze vissers willen onze Noordzee proper houden, al mogen we niet op onze lauweren rusten”, zegt minister Vincent Van Quickenborne, die het resultaat maandag in Zeebrugge kwam bekijken.