Zelf een pizza maken duurt misschien een klein beetje langer dan een diepvriespizza opwarmen maar deze is zoveel lekkerder en gezonder.
Volledig scherm
Zelf een pizza maken duurt misschien een klein beetje langer dan een diepvriespizza opwarmen maar deze is zoveel lekkerder en gezonder. © Eggers

Restaurant Trattoria Trium houdt workshops Italiaans koken

BruggeHet bekende Italiaanse restaurant Trattoria Trium in Brugge organiseert vanaf september workshops Italiaans koken. Van ovenverse pizza tot smeuïge pasta’s. 

 1. 21 hooligans moeten zich verantwoorden voor rellen na Club-Antwerp, maar dat maakt niet bij iedereen evenveel indruk: “Schijtzak. Fuck the system!”
  PREMIUM
  Brugge

  21 hooligans moeten zich verantwoor­den voor rellen na Club-Ant­werp, maar dat maakt niet bij iedereen evenveel indruk: “Schijtzak. Fuck the system!”

  Gewapende weerspannigheid, slagen en verwondingen aan de politie, vernielingen, bendevorming en verboden wapenbezit. 21 hooligans van Club Brugge en het bevriende ADO Den Haag staan in de Brugse rechtbank terecht voor zware rellen na de match van blauw-zwart tegen Antwerp, ondertussen vijf jaar geleden. “Het was de zoveelste episode in de almaar langer wordende zwarte geschiedenis van het Brugs voetbalgeweld", sprak de procureur. Al waren niet alle hooligans onder de indruk van die woorden.
 2. Opnieuw grootschalige controle in Brugse uitgaansbuurt in strijd tegen aanhoudende overlast: “Helft van gecontroleerde feestvierders was gekend voor strafbare feiten”
  PREMIUM
  Brugge

  Opnieuw grootscha­li­ge controle in Brugse uitgaans­buurt in strijd tegen aanhouden­de overlast: “Helft van gecontro­leer­de feestvier­ders was gekend voor strafbare feiten”

  In de Brugse uitgaansbuurt heeft de politie afgelopen weekend opnieuw een grootschalige controleactie gehouden. En dat is nodig, zo blijkt. Want opnieuw lagen stomdronken jongeren hun roes uit te slapen op straat en werden drugs aangetroffen. Ook een geseind persoon werd opgepakt. Bovendien bleek de helft van alle gecontroleerde feestvierders al gekend te zijn bij de politie voor strafbare feiten. “Het is de bedoeling dat we dit soort acties blijven doen”, waarschuwt burgemeester Dirk De fauw (CD&V).