Sarah De Baere, Louise Fonteyne en David Delys van Cézar bij de koeltoog met verse gerechten in de eetwinkel.
Volledig scherm
PREMIUM
Sarah De Baere, Louise Fonteyne en David Delys van Cézar bij de koeltoog met verse gerechten in de eetwinkel. © Benny Proot

Restaurant Cézar kan zijn ‘tijdelijke’ eetwinkel niet meer missen: “We trekken er zelfs een nieuw publiek mee aan”

BruggeToen op 13 maart de lockdown werd afgekondigd, besloten David Delys (44) en Sarah De Baere (40) hun restaurant Cézar in het Brugse centrum om te toveren tot eetwinkel. Het succes volgde snel, in zoverre zelfs dat het assortiment steeds uitgebreider werd, ook toen het restaurant opnieuw openging. Intussen is de horeca opnieuw dicht. “Maar nu bieden we in onze eetwinkel ook brood aan.” Hun initiatief en dat van vele andere Vlaamse horeca-uitbaters vind je nu ook terug op www.hln.be/helpdehoreca.

  1. Heuglijk nieuws voor fel geplaagde hotelsector in Brugge: Heritage pronkt met vijf sterren... en daar zit corona onrechtstreeks voor iets tussen
    PREMIUM
    Brugge

    Heuglijk nieuws voor fel geplaagde hotelsec­tor in Brugge: Heritage pronkt met vijf sterren... en daar zit corona onrecht­streeks voor iets tussen

    Na al het negatieve nieuws, dan toch een positieve noot om het jaar af te sluiten voor de Brugse hotelsector. Heritage, in het centrum van de historische stad, heeft zopas een vijfde ster binnengehaald. Het is nog maar het tweede vijfsterrenhotel in Brugge. “Dit is de kroon op het werk”, glundert hotelbaas Johan Creytens (54). “Dankzij de coronacrisis kon ik onze medewerkers overtuigen om ervoor te gaan.”
  1. De boertjes en boerinnetjes van Ina
    Play

    De boertjes en boerinne­tjes van Ina

  2. Kevin(7) verkocht ruim duizend lootjes voor zijn judoclub
    Play

    Kevin(7) verkocht ruim duizend lootjes voor zijn judoclub