Club Brugge kampioen op de Markt in Brugge
Volledig scherm
PREMIUM
Club Brugge kampioen op de Markt in Brugge © Benny Proot

REPORTAGE. Regen kan 6.000 Club-fans niet deren tijdens groot stadsfeest voor 18de landstitel

BruggeIn het centrum van Brugge hebben zo'n 6.000 supporters de achttiende landstitel van Club Brugge gevierd. De helden van blauwzwart kwamen aan op de Markt in een open bus vanuit 't Zand. Een oorverdovend applaus volgde daar. Noa Lang en Clinton Mata zweepten de menigte nog een beetje op vanop het podium waar de spelers beloond werden met eremetaal.

 1. Neem je kinderen straks gewoon mee naar zomerbar The Night in Brugge: “Veel van ons vaste cliënteel is inmiddels ouder geworden”
  PREMIUM
  Brugge

  Neem je kinderen straks gewoon mee naar zomerbar The Night in Brugge: “Veel van ons vaste cliënteel is inmiddels ouder geworden”

  Brugges meest bekende - en misschien wel eerste - zomerbar The Night heeft de deuren nabij Kinepolis weer geopend. Zonder extra verdieping dit keer, wegens een personeelstekort, maar wel met straks een kinderhoek. “Veel van onze klanten van het eerste uur zijn inmiddels vader en moeder geworden, en we willen die mensen niet kwijt”, zegt Koen Gryson.
 2. Centrumparking Biekorf binnenkort enkel nog voor abonnees, hotelgasten en personeel: “Wachtende chauffeurs zorgen voor mobiliteitsproblemen in Naaldenstraat”
  PREMIUM
  Brugge

  Centrumpar­king Biekorf binnenkort enkel nog voor abonnees, hotelgas­ten en personeel: “Wachtende chauffeurs zorgen voor mobili­teits­pro­ble­men in Naalden­straat”

  Het stadsbestuur van Brugge gaat praten met parkeerbeheerder Interparking om de centrumparking Biekorf nu snel om te vormen tot een ondergrondse parking voor buurtbewoners, hotelgasten en personeelsleden. De voorbije weken zorgden wachtenden voor opstoppingen in de Naaldenstraat en Sint-Jakobsstraat. “Bezoekers in Brugge die ondergronds willen parkeren, hebben voldoende alternatieven", vindt burgemeester Dirk De fauw.