De Zoute Rally maakte een tussenstop in Brugge en dat leverde prachtige beelden op
Volledig scherm
PREMIUM
De Zoute Rally maakte een tussenstop in Brugge en dat leverde prachtige beelden op © Benny Proot

REPORTAGE. Marc Coucke in een Maserati, Gert Verhulst in een Bentley... Massa volk geniet van exclusieve wagens op Brugse Markt

BruggeDeelnemers, organisatie, publiek en burgemeester: allemaal komen ze superlatieven te kort om de doortocht van de Zoute Rally in Brugge te omschrijven. Het wás dan ook een ongelofelijk succes. Het decor, de atmosfeer, het weer... alle puzzelstukken vielen in elkaar. “De passage door Brugge is een enorme meerwaarde”, klinkt het bij alle chauffeurs. Organisator Filip Bourgoo kondigt nu al aan dat het volgend jaar nóg indrukwekkender wordt in de Brugse binnenstad. “Het zal uniek zijn.” Wij waren erbij. 

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?