De Bonifaciusbrug
Volledig scherm
De Bonifaciusbrug © Benny Proot

Relatiebureau houdt Valentijnsevenement voor dertig singles in Brugge: “Dit is het perfecte kader om iemand te leren kennen”

BruggeEen wandeling speciaal voor singles in de regio van Brugge, daarna een wijndegustatie met een selectie kazen en dat allemaal in een romantische setting. Dat kunnen enthousiaste vrijgezellen verwachten op zaterdag 11 februari, want dan organiseert datingbureau Soulmate4life haar Valentijnsevent.

  1. ANALYSE. Politicoloog laat zijn licht schijnen op naamswijziging van twee politieke partijen in Brugge: “Duidelijk dat ze vooral voor lokale verhaal gaan”
    PREMIUM

    ANALYSE. Politico­loog laat zijn licht schijnen op naamswijzi­ging van twee politieke partijen in Brugge: “Duidelijk dat ze vooral voor lokale verhaal gaan”

    Zeg niet CD&V, maar ‘Brugse cd&v’ en al zeker niet Open Vld Plus, want die partij heet op het stembriefje in 2024 ‘VOOR BRUGGE’. “Net zoals onze inwoners zijn we trots op het karakter van onze stad. De term ‘Brugge’ is een kwaliteitslabel”, klinkt het. Politicoloog Herwig Reynaert legt uit wat volgens hem de belangrijkste redenen zijn voor die naamsveranderingen.
    Brugge