Lotte Van Steenkiste begint Pralifino in de Wijngaardstraat 16.
Volledig scherm
Lotte Van Steenkiste begint Pralifino in de Wijngaardstraat 16. © Benny Proot

Reisleidster start eigen chocolade- en ijsjeszaak in Brugge: “Ik hoop dat we de volgende lente overspoeld worden door toeristen”

Lotte Van Steenkiste, een voormalig reisleidster, is de nieuwe zelfstandige uitbaatster van Pralifino in de Wijngaardstraat in Brugge. Dat is een speciaalzaak met chocoladeproducten, ijs en wafels. 

  1. Wouter Blomme (45) staat als voorzitter van Unizo meer dan ooit in de vuurlijn: “We krijgen huilende zelfstandigen aan de lijn. Ze zijn de wanhoop nabij”
    PREMIUM
    West-Vlaanderen

    Wouter Blomme (45) staat als voorzitter van Unizo meer dan ooit in de vuurlijn: “We krijgen huilende zelfstandi­gen aan de lijn. Ze zijn de wanhoop nabij”

    “Het zijn andere telefoontjes. De toon is anders. In de eerste lockdown waren ondernemers strijdbaar, nu heersen frustraties, woede en onmacht.” Unizo-directeur Wouter Blomme (45) en zijn medewerkers voelen zich dezer dagen meer psycholoog dan dienstverlener. “Er zijn er die zichzelf hebben heruitgevonden, maar dat kan niet in elke sector.” Een gesprek aan het front.