Het Provinciaal Hof in Brugge wordt momenteel gerestaureerd.
Volledig scherm
Het Provinciaal Hof in Brugge wordt momenteel gerestaureerd. © Benny Proot

Provinciaal Hof op Markt in Brugge erkend als ‘Flanders Heritage Venue’

BruggeHet Provinciaal Hof op de Markt van Brugge mag zich ‘Flanders Heritage Venue’ noemen. Het treedt daarmee toe tot het netwerk van meetinglocaties dat Toerisme Vlaanderen uitbouwt en internationaal in de kijker wil zetten.

  1. Mona (27) oogst succes met haar zeewierkroket, het vegan broertje van de garnaalkroket: “Ook als vegetariër of veganist kan je genieten van eten”
    PREMIUM
    Brugge

    Mona (27) oogst succes met haar zeewierkro­ket, het vegan broertje van de garnaalkro­ket: “Ook als vegetariër of veganist kan je genieten van eten”

    De Brugse Mona Delagrange (27) draait sinds begin deze zomer tweewekelijks elke zaterdag vlotjes 130 kroketten voor haar webshop Nomet. Geen exemplaren met aardappelpuree, kaas of garnalen, maar wel met zeewier. Het veganistische broertje van de garnaalkroket, zeg maar. “Ik wil duidelijk maken dat delicatessen produceren kan zonder dierlijke producten", zegt Mona. Succes verzekerd, zo bleek al uit de eerste verkoopmomenten.