De ravage na het ongeval was groot. In de wagen werd ook lachgas gevonden
Volledig scherm
De ravage na het ongeval was groot. In de wagen werd ook lachgas gevonden © Mathias Mariën

Politierechter snoeihard voor chauffeur (22) die aan ‘waanzinnige snelheid’, onder invloed van cocaïne en met lachgas op achterbank crashte tegen boom: “Mirakel dat jullie er levend zijn uitgekomen”

Een 22-jarige man kreeg dinsdagochtend een fikse uitbrander van de politierechter nadat hij begin dit jaar een zware crash veroorzaakte onder invloed van cocaïne. Bij het ongeval vielen vier zwaargewonden én de politie vond bovendien lachgas in de Mercedes CLA. “Het is een mirakel dat jullie er allemaal levend zijn uitgekomen. je kwam letterlijk aangevlogen”, sprak de rechter. 

0 reacties

 1. Kindje Jezus is een meisje van 16 weken... althans in Brugge: “Net voor de start nog snel over en weer voor borstvoeding”
  PREMIUM
  Brugge

  Kindje Jezus is een meisje van 16 weken... althans in Brugge: “Net voor de start nog snel over en weer voor borstvoe­ding”

  Wie donderdagmiddag de Heilig Bloedprocessie volgt door de Brugse binnenstad, zal merken dat kindje Jezus ... een meisje is. Baby Mare, amper 16 weken oud, neemt de rol op zich. Mama Klaasje Meulebrouck (34) en papa Bert Van Severen (37) uit Assebroek spelen dan weer Maria en Jozef. “En nu maar hopen dat ze niet te hard huilt”, glimlacht het koppel. Een kennismaking. De volledige Heilig Bloedprocessie volg je hier.
 2. Vergeet Werchter of Tomorrowland! Op deze 10 kleinere festivals in West-Vlaanderen feest je er deze zomer op los
  PREMIUM
  West-Vlaanderen

  Vergeet Werchter of Tomorrow­land! Op deze 10 kleinere festivals in West-Vlaanderen feest je er deze zomer op los

  Last van knaldrang? Of gewoon zin in een feestje? Heel wat kleinere festivals werden de voorbije jaren getroffen door de pandemie en moesten ofwel edities annuleren ofwel coronaproof organiseren. Deze zomer is het aanbod opnieuw groot. We scrolden even door het overzicht en selecteerden enkele vaste waarden, een paar onbekende parels en een nieuw muziekevent.