In Sint-Andries is afgelopen weekend minstens tienmaal ingebroken of dat geprobeerd. Dat was onder andere in de Robrecht Van Vlaanderenlaan het geval.
Volledig scherm
In Sint-Andries is afgelopen weekend minstens tienmaal ingebroken of dat geprobeerd. Dat was onder andere in de Robrecht Van Vlaanderenlaan het geval. © Benny Proot

Politie onderzoekt minstens 10 inbraken en pogingen in Sint-Andries: “Klopjacht naar verdachten leverde niks op”

BruggeBij de politie van Brugge zijn afgelopen weekend 10 meldingen binnengelopen van een (poging tot) inbraak in Sint-Andries. De dader of daders viseerden huizen in dezelfde wijk en gingen aan de haal met cash geld en juwelen. “Een klopjacht leverde geen resultaat op”, zegt politiewoordvoerster Lien Depoorter. 

  1. Blauw-zwarte veldbestorming krijgt mogelijk staartje: “Vuurpijlen en duidelijke provocatie kunnen we niet tolereren”
    Brugge

    Blauw-zwar­te veldbestor­ming krijgt mogelijk staartje: “Vuurpijlen en duidelijke provocatie kunnen we niet tolereren”

    De politie van Brugge gaat de komende weken alle beschikbare camerabeelden bekijken van na de wedstrijd tussen Club en Anderlecht. Meteen na affluiten liepen duizenden supporters het veld op. Dat op zich is al verboden, maar de politie zal zich vooral focussen op supporters die een vuurpijl afvuurden richting de Anderlecht-fans. Ook wie opzichtig de tegenpartij provoceerde, riskeert vervolging.