De onherkenbaar gemaakte verdachten en Faroek Özgünes
Volledig scherm
De onherkenbaar gemaakte verdachten en Faroek Özgünes © RV/Faroek

Politie krijgt 50 tips binnen over verdachten aanranding meisje in station Brugge na uitzending Faroek

De oproep van de politie naar de twee verdachten die op 11 april een meisje aanrandden in het station van Brugge, heeft maar liefst vijftig tips opgeleverd. Daarbij zaten heel wat concrete tips die voor een stroomversnelling in het dossier hebben gezorgd. De aanranding was gisteren te zien in het online format ‘Faroek’, hier op HLN en VTM NIEUWS. 

0 reacties

 1. Club Brugge-supporters reageren, de dag na de aankondiging dat hun ploeg te koop staat: “De kans dat een buitenlander komt, is groot”
  PREMIUM

  Club Brug­ge-supporters reageren, de dag na de aankondi­ging dat hun ploeg te koop staat: “De kans dat een buitenlan­der komt, is groot”

  Neen, dat hadden de Club-supporters niet zien aankomen. Dat hun favoriete voetbalploeg sinds dinsdag in de etalage staat, stond niet in de sterren geschreven. “Vooral de manier waarop heeft voor onrust gezorgd”, meent Hans Noyelle en met hem veel anderen met blauwzwart bloed. Waar liggen volgens hen de oorzaken? En heeft het stadiondossier een bepalende rol gespeeld?
  Brugge
 2. Duikers halen met ballonnen 8 ton afval van scheepswrak SS Kilmore boven water: “Opletten dat we niet meedogenloos mee naar boven gezogen werden”
  PREMIUM

  Duikers halen met ballonnen 8 ton afval van scheeps­wrak SS Kilmore boven water: “Opletten dat we niet meedogen­loos mee naar boven gezogen werden”

  Het wrak van SS Kilmore ligt er proper bij. Het schip zonk in 1906 na een aanvaring en ligt in de zone Westhinder tussen Middelkerke en Zeebrugge. Voor het eerst dook een professioneel team naar het 87 meter lange gezonken schip dat op 35 meter diepte ligt, om er afval te ruimen in opdracht van de federale overheid. Maar hoe haal je 8 ton zwerfvuil naar boven? “Zo’n operatie is niet zonder gevaar.”
  Brugge