politie Brugge stockfoto's
Volledig scherm
politie Brugge stockfoto's © Benny Proot

Politie betrapt op paar dagen tijd tweemaal feestende jongeren in zelfde appartement in Brugge

De politie van Brugge moest op enkele dagen tijd al twee keer tussenkomen in een appartement in de Boudewijn Ravestraat. In beide gevallen kwamen jongeren er samen om te feesten.

Het waren buurtbewoners die opmerkten dat er heel wat mensen in het appartement aanwezig waren die er niet woonden. Ze verwittigden de politie en de patrouilles stelden tot tweemaal toe vast dat er te veel personen aanwezig  waren. Er werd dan ook proces-verbaal opgesteld. 

Uit hun verklaringen bleek het om jongeren te gaan die samenkwamen om te feesten. Ze kunnen zich aan een boete van minstens 250 euro verwachten. 

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. Geen bloembakken en luifels meer op terrassen van Vismarkt en Huidevettersplein, wel grote parasols en verwarmers

  Geen bloembak­ken en luifels meer op terrassen van Vismarkt en Huidevet­ters­plein, wel grote parasols en verwarmers

  Er is een overeenkomst tussen de horeca op het Huidenvettersplein en de Vismarkt en het stadsbestuur over een nieuw soort terrassen. De bloembakken om terrassen af te bakenen en de zonneluifels worden er vanaf volgend jaar ingeruild voor meer zachte kleuren, grote parasols en zelfs verwarmers. “We willen procedures zoals op andere plaatsen vermijden", zegt schepen Franky Demon (CD&V).
 1. I can’t live in a living room: dé Brugse klassieker die iedereen kan meeneuriën bestaat 40 jaar. Wij vonden 40 anekdotes over het ontstaan van een superhit
  PREMIUM

  I can’t live in a living room: dé Brugse klassieker die iedereen kan meeneuriën bestaat 40 jaar. Wij vonden 40 anekdotes over het ontstaan van een superhit

  Iedereen kent het deuntje, iedereen kan het refrein meebrullen: ‘I can’t piss in the toilet, I can't live in a living room’. De oerklassieker van de Brugse band Red Zebra blaast dit jaar 40 kaarsjes uit. Een verjaardag in mineur door de coronacrisis, want er was een feestprogramma uitgewerkt. Frontman Peter Slabbynck neemt ons mee naar 1980. Veertig weetjes over wat voorafging aan de superhit, die nog altijd meedraait in alle eindejaarslijstjes.