Volledig scherm
Eerbetoon aan Bodhi Gunst © VV Westkapelle

Ploegmaats brengen pakkend eerbetoon aan verongelukte voetballer (26): “Voor altijd onze nummer 5"

De ploegmaats van de verongelukte voetballer Bodhi Gunst (26) hebben donderdagavond een pakkend eerbetoon gehouden. Vlak voor de training verzamelden ze rond de middencirkel, waar het truitje van Bodhi was ingekaderd en omringd met kaarsen. 

De voetballer van VV Westkapelle kwam vorig weekend om het leven na een tragisch ongeval langs de E403 in Ardooie. Bodhi was op weg naar huis in Menen toen hij wellicht in slaap viel achter het stuur en achteraan inreed op een vrachtwagen. Hij was op slag dood. De twintiger laat een grote leegte na bij vrienden, familie en zijn vriendin met wie hij samenwoonde. Bij VV Westkapelle, zijn huidige voetbalploeg, kwam het overlijden van de linksachter hard aan. Hoewel hij er pas sinds dit seizoen speelde, Bodhi doorliep alle reeksen bij Lissewege, was hij er op korte tijd een graag geziene speler geworden. Hij was één van de grote sfeermakers in de kleedkamer. 

Volledig scherm
Eerbetoon aan Bodhi Gunst © VV Westkapelle

Eerbetoon

Donderdagavond brachten zijn ploegmaats een pakkend eerbetoon aan Bodhi. “Hij blijft voor altijd onze nummer 5", laat de ploeg weten. De voetballers verzamelden rond de middencirkel waar het truitje van Bodhi was ingekaderd en omringd door kaarsen. Er werden ook ballonnen opgelaten. 

Volledig scherm
De klap was bijzonder zwaar, voor het slachtoffer kwam alle hulp te laat. © Hans Verbeke
PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Britten laten Brugge links liggen door nakende brexit. Maar toerisme lijdt er niet onder, wel integendeel

    Britten laten Brugge links liggen door nakende brexit. Maar toerisme lijdt er niet onder, wel integen­deel

    De Britten laten Brugge, en bij uitbreiding ook de andere Vlaamse kunststeden, omwille van de nakende brexit links liggen. Tijdens de eerste helft van 2019 waren ze met tien procent minder dan in dezelfde periode vorig jaar. Maar het Brugse toerisme lijdt er niet onder. Zowel het aantal aankomsten als overnachtingen is zelfs lichtjes gestegen in vergelijking met het topjaar 2018.