Volledig scherm
Het gokbiljet dat de Bruggeling ruim 5.470 euro kon opleveren. © rv

Penaltyfarce met Diagne kost Clubfan 5.470 euro: “Ik wil hem zelf met de fiets terug naar Galatasaray brengen”

Na de ‘penaltygate’ met Clubspeler Diagne heeft een Brugse supporter een extra reden om kwaad te zijn op de Senegalese spits. Hij zag zag namelijk een winst van 5.470 euro door zijn neus geboord, omdat Vanaken de strafschop niet mocht nemen. 

De man gokte al op twee wedstrijden van dinsdagavond, met de doelpuntenmakers, volledig juist. Om van zijn 3 euro 5.470 euro te maken, moest Club Brugge gelijk spelen in Parijs én moest Hans Vanaken scoren. Een gokje waarvan de kans op winst op voorhand enorm klein was, maar in minuut 75 kwam het plots wel héél dichtbij. 

Vaste penaltynemer Hans Vanaken maakte zich op om te scoren - en de fan virtueel 5.400 euro rijker te maken - tot plots M’Baye Diagne zich ging moeien. Weg doelpunt Hans Vanaken, weg gelijkspel, weg grote winst voor de Clubfan. Of hoe de ‘penaltygate’ op alle niveaus blijft nazinderen in Brugge. Al is het natuurlijk niet gezegd dat Vanaken de strafschop wél had gescoord en de wedstrijd op een draw zou eindigen.

“Of ik Diagne nog wil zien? Ik wil hem persoonlijk met mijn fiets naar Galatasaray terugbrengen”, zegt de Brugse fan. Diagne is immers van de Turkse topploeg gehuurd.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement