“De boodschap is duidelijk: pas gewoon op als je de weg op gaat. Om het in het Brugs te zeggen: Past’ip”, zegt korpschef Dirk Van Nuffel.
Volledig scherm
“De boodschap is duidelijk: pas gewoon op als je de weg op gaat. Om het in het Brugs te zeggen: Past’ip”, zegt korpschef Dirk Van Nuffel. © Benny Proot

Past’ip als je de weg op gaat: politie Brugge frist verkeersregels voor hardleerse bestuurders op

BruggeDe Brugse politie wil met een nieuwe campagne aansporen om geen risico’s te nemen in het verkeer. Het korps lanceert vijf ludieke filmpjes om het thema onder de aandacht te brengen.

  1. Na uitbreiding onder ‘t Zand lonkt Interparking naar achterkant Brugse station voor nieuwe ondergrondse parking: “Eerste locatie die in aanmerking komt”
    Brugge

    Na uitbrei­ding onder ‘t Zand lonkt Interpar­king naar achterkant Brugse station voor nieuwe ondergrond­se parking: “Eerste locatie die in aanmerking komt”

    Het parkeerbedrijf Interparking heeft interesse om een ondergrondse parkeergarage met 7 (!) bouwlagen te creëren op de plaats van de huidige Oesterparking aan de achterkant van het station in Brugge. De huidige parking telt 150 plaatsen, maar zou kunnen groeien tot 700 plaatsen met een park op de plek waar nu de wagens staan. “Maar eerst afwachten wat de uitbreiding van 't Zand teweeg brengt", zegt burgemeester Dirk De fauw.