Van kantwinkel tot trendy bubbelbar. Heidi Thibaut en Pascal Decoster openen Living in de Philipstockstraat.
Volledig scherm
Van kantwinkel tot trendy bubbelbar. Heidi Thibaut en Pascal Decoster openen Living in de Philipstockstraat. © Benny Proot

Pascal en Heidi ruilen kantwinkel voor gloednieuwe horecazaak: “Zo blij dat we vandaag eerste klanten mogen ontvangen”

BruggeNa 27 jaar heeft Heidi Thibaut (49) haar kantwinkel in de Philipstockstraat in Brugge ingeruild voor een gloednieuwe horecazaak: Living. Dat staat voor gezellig aperitieven bij een glaasje bubbels of wijn met een hapje erbij in een huiselijke sfeer. De coronacrisis heeft haar in de richting van de horeca geduwd. “Het was eigenlijk nu of nooit", zegt ze.

  1. Meegluren naar de Rode Duivels op televisiescherm van café? Dat zien ze in Brugge liever niet gebeuren: “Strikte regels opgesteld om samenscholingen te vermijden”
    Brugge

    Meegluren naar de Rode Duivels op televisie­scherm van café? Dat zien ze in Brugge liever niet gebeuren: “Strikte regels opgesteld om samenscho­lin­gen te vermijden”

    Brugse horecazaken die de komende weken een wedstrijd van het EK voetbal willen uitzenden, zullen zich aan strikte regels moeten houden. “Om samenscholingen te vermijden, moeten de schermen zodanig geplaatst worden dat het niet mogelijk is de wedstrijd te zien van buiten het terras of de horecazaak zelf”, zegt burgemeester Dirk De fauw (CD&V).