De Brugse brandweer voerde een controle uit in de omgeving van Brughia, maar van een brand bleek geen sprake.
Volledig scherm
De Brugse brandweer voerde een controle uit in de omgeving van Brughia, maar van een brand bleek geen sprake. © Jan Van Maele

Padelspelers vrezen voor brand, maar uiteindelijk blijkt vuurschaal de boosdoener

Sint-KruisAan tennis- en padelclub Brughia in Sint-Kruis was vrijdagavond even vrees voor een brand. Enkele padelspelers hadden in de omgeving vlammen opgemerkt, maar die bleken uiteindelijk afkomstig te zijn van... een vuurschaal.

  1. Veroordeelde pedofiel vlucht net na uitspraak naar Ibiza: “Hier kan ik mijn beroep beter voorbereiden dan in de gevangenis”
    PREMIUM

    Veroordeel­de pedofiel vlucht net na uitspraak naar Ibiza: “Hier kan ik mijn beroep beter voorberei­den dan in de gevangenis”

    Een hardleerse pedofiel uit Brugge zit momenteel op Ibiza. En dat terwijl hij eigenlijk in een gevangenis in ons land zou moeten zitten. Hij werd vrijdag veroordeeld tot een gevangenisstraf van zes jaar en het openbaar ministerie wou hem meteen laten opsluiten. De politie trof hem bovendien thuis niet aan, maar twee dagen later postte hij plots een tekstje op sociale media vanuit… Ibiza. En dat probeert hij zowaar zelf te verantwoorden.