Factor Club op het Kraanplein.
Volledig scherm
Factor Club op het Kraanplein. © Benny Proot

Organisatoren buizen Brugge als feeststad: “Eén klacht volstaat om de boel stil te leggen”

Feestorganisatoren vragen een meer gedurfd feestklimaat in Brugge. Dat blijkt uit onderzoek van Het Entrepot naar de noden en behoeften van Brugse feestvierders en -organisatoren. De organisatoren buizen Brugge zelfs op feestvlak. “Eén klacht bij de politie is al voldoende om een feest stil te leggen", zegt organisator Laurens Fiaert.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. 350 studenten Europacollege in quarantaine na 22 positieve coronatesten: “Politie zal meteen optreden bij overtreding”

    350 studenten Europacol­le­ge in quarantai­ne na 22 positieve coronates­ten: “Politie zal meteen optreden bij overtre­ding”

    350 studenten van het Europacollege in Brugge zitten momenteel in quarantaine na 22 positieve testen op Covid-19. Alle lessen van het Europacollege verlopen momenteel online. Wie met de besmette studenten in contact is gekomen, moet in isolatie in afwachting van een test. De andere jongeren mogen alleen hun kamer verlaten om boodschappen te doen. De Brugse politie zal hier streng op toezien en meteen optreden bij een overtreding.