Jan Aelberts/Kristof Pieters
Volledig scherm
© Jan Aelberts/Kristof Pieters

OPROEP. Overlijden, jubileum, viergeslacht, sportkampioen in jouw stad of gemeente? Laat het ons weten!

 1. Van een streepje Côte d’Azur in De Panne tot garnaalkroketten smullen in Zeebrugge: 10 beachbars aan onze kust waar je deze zomer moet geweest zijn
  PREMIUM

  Van een streepje Côte d’Azur in De Panne tot garnaalkro­ket­ten smullen in Zeebrugge: 10 beachbars aan onze kust waar je deze zomer moet geweest zijn

  Na een frisse en best natte lente maken we ons hopelijk op voor een warme zomer. Ideaal dus om bij een kustbezoek een glas te drinken in een van de vele strandbars op het zand. Een aantal jaar geleden kon je die bars nog op één hand tellen, tegenwoordig heb je keuze uit zoveel leuke adresjes. Onze journalist trok zijn teenslippers aan, bezocht elke kustgemeente en koos er telkens zijn favoriete adresje uit. Schol!
  Brugge
 2. Ex-lid motorbende halfdood geslagen en bewerkt met bunsenbrander, maar iedereen houdt lippen op elkaar: “Liep hij met hoofd tegen deur misschien?”
  PREMIUM

  Ex-lid motorbende halfdood geslagen en bewerkt met bunsenbran­der, maar iedereen houdt lippen op elkaar: “Liep hij met hoofd tegen deur misschien?”

  Hoe een 52-jarige Bruggeling precies werd afgeranseld in het clublokaal van No Surrender MC in Zwevezele, zal wellicht nooit volledig duidelijk worden. Volgens het parket werden bij de bestraffing van het ex-lid een bunsenbrander, zout en hamer ingezet, maar tijdens de pleidooien maandag minimaliseerde iedereen zijn aandeel. Zelfs voormalig ‘president’ Angelo T. (47) uit Ardooie. “Men was hem liever kwijt dan rijk, omdat hij te soft was.”
  Brugge